labarceloneta1

La Barceloneta és el barri de Barcelona on ens pots trobar, i és un barri amb molta història. Una història interessant que ens transporta a través de les albors del comerç de peix, l’opressió política després de la guerra de successió espanyola, la revolució industrial amb les fàbriques i els trens i, finalment, el període més romàntic de les cases de banys, els restaurants a la vora del mar i l’esperit esportiu.

 

La Barceloneta significa “petita Barcelona” i l’orígen del seu nom és degut a la seva ubicació fora de les muralles de la ciutat. És exactament aquesta ubicació, entre la ciutat, la via del tren, el port i el mar, qui ha determinat gran part del seu caràcter i història. El nostre edifici va ser, originàriament, una fàbrica de maniquins i durant els anys 30, davant mateix de la nostra terrassa, es podien trobar cases de bany tradicionals on homes i dones es banyaven per separat. Aquestes cases amb el temps es van convertir en els típics “berenadors”, uns restaurants a l’aire lliure on la gent sovint menjava amb els peus a la sorra. Més tard, aquells “merenderos” van deixar el seu espai als Jocs Olímpics de 1992.

 

Inspirat en el passat convuls de banyistes, obrers i pescadors, us oferim el gust del passat amb un toc d’actualitat.

quisom

carta

.

La nostra oferta culinària ofereix plats tradicionals d’Espanya i Catalunya. Plats que sempre han existit a la Barceloneta, des de quan la gent encara portava vestits de bany d’una sola peça. Treballem amb producte de temporada que comprem a proveïdors locals tant com ens és possible.

 

Tenim tapes per a fer un mos ocasional i entrants i plats principals per a un menjar més formal. Un bon menú no estaria complet sense una bona selecció de plats típics d’arròs. Si us plau, consulteu el nostre menú als enllaços de sota.

.

    

bocadillos_OK2

.

.

Visita’ns a:
Vila Joiosa, 52-54, 08009, Barcelona

O truca’ns al:
+0034 932 257 164

O escriu-nos a:
info@elpacifico.es
reservaspacificobcn@gmail.com

I siguem amics de Facebook:

facebook copia

.

equip

SALACOSINAPRAIA